The factors affecting the rate of heat conduction of food during being frozen consist of:

  1. Heat conduction of food
  2. Area of heat conduction of food
  3. Thickness of food or the distance which the heat to move
  4. Difference between the food temperature and the cooling agent
  5. Boundary film
  6. Heat resistance from the container

Sandwich Panel

  1. The external surface if the color-coated iron of PP Panel SD (NS Bluescope) designed and developed by the experts in producing the coated iron and color-coated iron in the global level. It is suitable for being used with the internal wall, cold room’s wall, cold room, offices, department stores, hotels, restaurants, hospitals, laboratories, sterile rooms, livestock house or rooms in the buildings.
  2. There are 4 types of insulators:
    1. Polystyrene Foam (PS)
    2. Polyurethane Foam (PU)
    3. Polyisocyanurate (PIR)
    4. Rockwool
  3. Cleans and safe with GMP and HACCP standards
  4. Help controlling the temperature and prevent the heat to penetrate

 

แผ่นฉนวนสำเร็จรูป (Sandwich Panel)

  1. เหล็ก ผิวด้านนอกเป็นเหล็กผลิตจากเหล็กกล้าเคลือบสี PP Panel SD (NS Bluescope) ถูกออกแบบและพัฒนาขึ้นจากผู้เชี่ยวชาญด้านการผลิตเหล็กเคลือบและเหล็กเคลือบสีระดับโลกเหมาะกับการใชงานผนังภายใน ผนังห้องเย็น ห้องเย็น ออฟฟิศสำนักงาน ห้างสรรพสินค้า โรงแรม ร้านอาหาร โรงพยาบาล ห้องทดลอง ห้องปลอดเชื้อ โรงเลี้ยงสัตว์หรือห้องต่าง ๆ ภายในอาคาร
  2. ฉนวนไส้กลาง หรือประเภทของฉนวนกันความร้อน มี 4 ประเภท
    1. ฉนวนกันความร้อน Polystyrene Foam (PS)
    2. ฉนวนกันความร้อน Polyurethane Foam (PU)
    3. ฉนวนกันไฟ Polyisocyanurate (PIR)
    4. ฉนวนกันไฟ Rockwool
  3. สะอาดและมีความปลอดภัยได้มาตรฐาน GMP และ HACCP
  4. ช่วยควบคุมอุณหภูมิ  ป้องกันความร้อนเข้าสู่ภายใน